tirsdag 30. mars 2010

Efter en god tapasmiddag med diverse rött till var jag hemma runt midnatt. Borde egentligen bara vara hemma och sova en natt men så har ju ikke varit fallet hittills.. Trevligt igår dock, en spontanmiddag hos Alex & Camilla där också Chris och Victoria kom. En hel del rödvin hälldes upp i glasen och sammen med serrano, chorizo och bröd blev det perfekto, muy bueno.
Såg klart på "District 9" igår så var inte i säng förrän 0130. Taktiskt jag vet. Kunde inte låta bli dock, såg första halvan innan jag stressade ut till bussen tidigare. Speciell film men gillade den. Tänk om det skulle ske. Ett stort jäkla spaceship som lägger sig och täcker Oslo. Vi klättrar upp, tar ut dom och sätter dom i ett inhägnat område utanför Skullerud eller nåt. Kanske sker haha, vem vet.
Lazy morgon och shit va deilig. Ingen barnehage, ingen hemma och jag sov till 08 utan att ha ställt klockan(När skedde det sist?). Chillar i soffan med en porslinskopp fylld med utmärkt java. Instant*host*.. Ska ta några samtal nu och göra lite nytta.
Ikväll är schemat solklart.
Träna lite på eftermiddagen, Bayern Munchen - Man U i Champions League och that is it my friends, inte svårare än så:).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar