tirsdag 2. mars 2010

Tjena. Blev ingen löpning på Bislett stadion idag. Crashade totalt med min tidsbild med tanke på att det öppnade kl 19 och jag ville träna med en gång efter jobb och utan middag i magen. Däremot blev det en milrunda utomhus i eftermiddagssolen. Längs den isfyllda strandkanten, och med en fantastisk utsikt joggade jag lugnt Bygdöy runt. Frisk, kall luft fyllde mina lungor. Deilig! I normala fall går den rundan ganska lätt, inte för mycket upp/ner och bra underlag att springa på. Nu är det dock tyngre. Svinhalt på vissa ställen gör att man springer och spänner sig för att inte gå på trynet, sockersnö där det har smält gör att man börjar fundera på om man joggar i kvicksand. Som att möta Inter med 8 man typ. Får hoppas detta gör att man kanske kan ta de sista stapplande stegen den 22 maj.

Vi har en pratkvarn i familjen. Orden väller ut som en brusten vattendamm och det går liksom inte att hejda(om man nu ville det!). Idag när jag hämtade henne pratade hon konstant från att jag började klä på henne tills vi kom hem, hela bilresan. Tror inte hon tog en enda paus. "Solen gömt sig huset, nu det helg, Icia lördagsgodis, stora tiken" etc etc. Man bara ler. Som att höra ljuv musik. Ibland bara knäcker man totalt av skratt och man kan börja undra om det är en 15-åring i en 2-års kropp av och till.

Utsatt för prank på jobbet idag. Man kan tydligen inte lita på nån när man går ut av kontoret och när jag kom tillbaka var startsidan på explorer endret till nån dålig amatörporrsida. Dessutom kom jag rätt in på youporn varje gång jag tryckte på finn.no. Kul Alex och Pål. Kul..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar