lørdag 6. mars 2010

Torsten Flink och Audrey Horne

Sitter och ser på Fredagens repris av Skavlan. När Johanna sa att det var en skum och jävligt "loco" teatersnubbe som var med så tänkte jag Torsten Flink direkt, fanns inga andra alternativ som matchade så bra på beskrivelsen. Alla som jobbar med han avgudar han, ett konstens geni enligt kulturfolk som känner han. Vi som sitter på sidlinjen undrar vad fan karln är skapt av, om han bara driver med allmänheten eller om han verkligen är så skum som han agerar. Vi som sett han genom åren vet att det är det sista, han lever helt i sin egen teaterbubbla och bara för den. Har haft en och annan filmroll ibland med, birollen i kultrullen "Sökarna" gör han ju bara helt genialt för att nämna någon. Minns att Mange Åberg och jag låg och skrattade så magen kiknade varje gång vi såg karln framträda medialt, blev liksom en kultfigur för oss. Ju mer skum, ju mer kult. Fungerera ju lite så..

Missade liveversionen av detta debakel pga lite Fredagsevent med en leverandör till oss där också SE var med och visade upp lite nya grejer. Känner att intresset för nya mobiler inte är lika stort som för 5-6 år sen. Då satt man och gladde sig flera veckor innan den kom in på lager, nu ger man lite fan känner jag. Var på Kroa i Nydalen och det var goddiegoodiepriser i baren till 20,-/enhet samt standup med Dag Sörås. Lagom skojigt. Såg karln på Victoria tidigare för något år sedan när det var upcommers evening och jag tyckte redan då att karln hade något mer än de andra.. Fräck nordlänning som ger totalt f i vad han säger och vad andra menar och tycker, tror inte vi hört det sista från honom. Slut i niotiden och efter det så drog jag och Alex direkt ner på John Dee för att se Audrey Horne som hade releasekonsert på sin nya platta. Magnus och Caspar mötte upp med, aningen mindre alkoholpåverkade än redan nämnda personer. Faktiskt riktigt bra spelning, tror detta Bergensband kommer att bli mera kända efter vart och "Down like suicide" spelas ju redan flitigt på över radioetern..

Var och badade i Nadderudhallen igår. Aldrig varit där men var ju helt genialt med småbarn och Felicia kosade sig massa, inte sista besöket tror jag. Hon kunde inte riktigt acceptera att det var stängningsdags och att man var tvungen att gå upp från poolen:).

Haha, undrar vad som snurrade i Skavlans huvud när han intervjuade Flink..
Björgen var säkert lika chockad hon över denna "varelse"..

Lasse Lagerbäck klar för Nigeria i VM. Älskar det. Blir det Svennis som leder Droga & co med tro?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar