tirsdag 6. september 2011

Ödeskväll

I skrivande stund regnar det så jag tror huset ska både flyta och blåsa bort. Perfekt kväll att trycka sig ner i soffan, ratta in Canal+ på TV-tablån och se 90 gastkramande minuter från Parken i Köpenhamn! Danmark - Norge i det som kallats Nordens största drabbning, en nästan direkt avgörande match om vem som ska få en plats i EM nästa sommar.. Den som vinner tar helt klart ett stort kliv. Webtidningarna har varit fullständigt tapetserade de sista dagarna om denna händelse. Danskarna kallar Norrmännen för fjällapor. Drillo smilar. Han vet bättre än att ödsla energi på sånt skit. Professorn.. Har väldigt svårt att tänka tanken att Norge inte får minst oavgjort och en poäng. Fullstoppade av självförtroende och en glödhet Moa på topp. Tror och hoppas Norge tar ett steg vidare mot EM ikväll!

Sverige ska reparera debaklet från händelsen i Budapest i Fredags kväll. En vinst där och Sverige hade varit i stort sett klara för EM. Jäkligt onödigt att släppa in 2-1 i 89:e.. Mot ett egentligen dåligt Ungerskt lag. I kväll ska San Marino köras över och om Moldavien kanske kan sno åt sig en pinne mot Ungrarna så ser det mycket bättre ut helt plötsligt.
Go Zlatan. Visa oss vägen.

Snälla gud(Läs Zlatan). Låt detta bli en blågulrödvitblå kväll så kan hellre rödpölsene ordna sitt i sista matchen mot Portugal. Amen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar