mandag 31. januar 2011

Just another manic Monday..

Trött. Sovtryne. Haft hela dagen och tydligen går det inte att dricka cognac sent när man närmar sig 35.. 2 dagar sen och ändå trött/bakis. Hur ska man palla kommande helger i Hemsedal etc..? Kört på förhand och man kan lika gärna boka in sig på pensionat.. Fortfarande 34 än da....;)

Transferfönstret stänger vid midnatt för fotbollseuropa
och storklubbarna rustar.
Mest anmärkningsvärt(eller inte direkt oväntat kanske) är att det ser ut som att Torres byter ut sin röda Liverpooltröja och hamnar på Stamford Bridge tillsammans med Lampard, Drogba & co. En halv miljard ska de ha bläddrat upp visst nog. Småpengar för en rysk oljemiljardär.. Sebastian Larsson till Manchester City? Elmander till Newcastle? Andy Carroll till Liverpool? Blir spännande att läsa tidningarna imorgon!

Petter Rönnqvist är den enda som håller måttet i hockeystudion på Canal+, Arne & Ankan seriöst!? Legendariska ja. De åldras i sin egen kunskap. Finito. In med nytt blod!

En gondol föll ner på backen i Hafjell idag. Samma gondol man själv satt i förra helgen.. Nu var det en byggkran som trasslade in sig iedningen och kanske inte så underligt att det sker då men likaväl. En dansk pojke på 10 år satt ensam i gondolvagnen när den föll 10 meter ner. Han klarade sig mirakulöst utan allvarliga skador och tragedien kunde avskrivas men herregud.. Tror inte den killen kommer att åka gondol mer i sitt liv och man blir ju småskeptisk själv som den höjdrädda krake man är..

Nu är det dags att återigen charmas av Nucky Thompson i Boardwalk Empire.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar