lørdag 29. januar 2011

Hot shots

Charlie Sheen är utskriven från sjukhuset. Efter två dygns festande med porrstjärnor och en väska kokain, tog det stopp för några dagar sen och plingplongtaxin fick vackert köra Herr Sheen på akuten. Hemma nu som sagt och hans planer på att bilda en porrfamilj där alla bodde på samma gata får läggas åt sidan tills vidare. Kan man annat än älska karln?
Frågan är hur länge han lever i det här tempot..:/

Sitter och ser ut på den måste jag säga vackra vintermiljön utanför fönstret. Om det inte vore för att det var mulet var det som hämtat från en film, eller såna foton man bara ser på internet.. Träden är härligt vita och man känner kylans tryck från utsidan som ständigt försöker trycka sig in där det finns möjlighet(och till viss del lyckas med tanke på innetemperaturen).
Igår fick Felicia somna i soffan bredvid mig, jag pallade inte annat. Får ju i alla fall hämta ner henne efter kort tid. Dock sov hon gott i natt och frånsett en kisspaus i femtiden så sov vi helt till kl åtta. Not bad. Nu är det barn-tv som regerar och hon är närmast okontaktbar. Undrar vad vi ska hitta på idag Far och dotter.. Hm..

Sverige hade ingen chans mot Frankrike även om halva Sverige hoppades det. Även om de kom ikapp lite på slutet så var Frankrike aldrig hotade och de vann bekvämt med 29-26. Deras dominans påminner om Sveriges storhetstid när Olsson sköt hårt och Hajas kontrade sönder alla försvar.. Liksom inte möjligt att slå dem. Karabatic hoppar ju högre och skjuter hårdare än någon annan, som en Gladiator med världens största biceps. Omeyer i målet tar frilägen som ingen annan tar. Gille på linjen har sugkoppsmagneter i händerna och inte ens Jernemyr klarar att ta bollen från honom. Oslagbara just nu känns det som. Eller..? Danmark har ju nio raka och imponerar de med men slå Frankrike.. Jag tror inte det. Sverige ska slåss om ett brons mot Spanien och det känns som det kvittar vad de får.
Det var liksom final eller inget som gällde. Så det funkar ju när det byggs upp förhoppningar.

För första gången någonsin ställs Henrik och Daniel Sedin mot varandra(!). Ja, de är lottade i varsitt team i NHL`s Allstarmatch. Tur att det inte gäller ett skit då..

Till sist ett klipp från Aftonbladet. Visste inte att Foppa var reklamkung men nu när det tisslas om comeback kommer allt fram! Check this.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar