lørdag 15. januar 2011

The Big Five 0

Kommer ihåg säsongen 87/88. Jag slog spänt på Text-tv varje morgon för att se om han hade gjort mer poäng. Kanske ett mål, eller en ynka liten assist.. Håkan Loob är fortfarande historisk svensk sen dess. Ingen blågul har klarat att knäcka hans rekord på 50 mål i NHL:s grundserie efter det, och man måste ha en ruskig fart för att göra det.
Daniel Sedin har den farten uppe just nu. Mål nr 26 och 27 kom inatt och fortsätter han så här når han "The big Five 0", 50 mål i grundserien. Dessutom är tvillingbrorsan hans uppe och snusar på Foppas assistrekord från 95/96.
46 assist har han hittills och Foppa hade 86. Inte omöjligt det heller. Sverige regerar i NHL just nu och har hela 8 spelare med i Allstartruppen som presenterades nyligen. Coolt. Lilla Sverige alltså!

Robin Lehner(som jag skrev om i tidigare inlägg) vann sin debut i NHL. 6-4 mot Islanders och alltså bara 4 insläppta. Med beröm godkänt. Och dessutom seger!

Kaffen har kallnat och Madeleine bekräftar att vi har 7 kalla på väderprognosen. Mörk dag idag. Ska vi verkligen ut och åka skidor idag? Eller börja måla väggar kanske..?

Coktail på TV-Norge igår och i brist på annat slökollade jag lite.
Vilken härlig klassiker! Tror inte "Tompa" serverar en enda drink utan att snurra flaskan minst 4 varv i luften.. Och hon var ju så vacker Elisabeth Shue.. Kommer ihåg att vi satt och drägglade. På lik linje som damerna gjorde åt "Tompa" ska nämnas..
Coughlin`s law: Never forget a great movie. Ähh...?

Felicia har fått nytt nattlinne och är kanske den mest vackraste, underbaraste och mysigaste lilljentan på denna jord. Långt, lila och med änglar på. Hon klär det som Zlatan bär sin lagkaptensbindel, med pompös stolthet. Min lilla Zlatan:).


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar