mandag 24. januar 2011

Ibra Ibra Ibra!

Massa alpluft, klarblå himmel med solsken och kanonföre i backen. Är väl en ganska kort och stämmande oppsummering av helgen. Trötta, nöjda och glada styrde vi bilen hemåt i 17-tiden och var hemma ca 3 timmar senare. Även om Felicia kört järnet i backen hela helgen så somnade hon inte förrän strax före vi kom hem.. Hon såg på Skönheten & Odjuret 2 ggr tror jag innan ögonlocken blev alltför tunga och klappade igen.
Grymt skoj att hon taggade igång på skidorna! Vi åkte massa med henne mellan benen oppe i barnbacken och hon skrattade så hon kiknade ibland. Dessutom klarade hon ett par meter utan att någon höll i henne! På längdskidor! Blir ju helt klart att ev hyra alpint till henne när vi åker upp nu i februari..:) Jag åkte by the way slalom för första gången i Söndags och blev nästan helt såld. Inte kört med carvingskidor förut men det var ju hur skoj som helst! Undrar om man ska göra ett fynd på rean som kommer snart kanske..

Robin åkte ur i natt i Australiska mot en ukrainare seedad 42 i världen.. Detta som är hans lilla nackdel, lite för ojämn. Nu slog han dock sitt eget rekord(hade aldrig tagit sig till 3:e omgången) eftersom han åkte ur i 4:e omgången men ändå. Vi törstar efter en svensk Grand Slam!

Sverige rockar järnet i handbolls-VM på hemmabana och skrällslog Kroatien igår. Innebär att semin är klar och man kan väl inte kräva mer?! Grymt bra gjort men klart att man vill ha mera.. Om de loosar gruppfinalen mot Danmark imorgon så kan det vara Frankrike som står på andra sidan i semin(som i skrivande stund pulvriserar Norge). Uff! Ska man vinna VM må man kunna slå alla jag vet, men vi kan väl vänta med Fransmännen till en eventuell final istället?! Först ska dock semin vinnas... Dessvärre kom idag dock beskedet att Kim Andersson missar resten av VM pga en faktur i handen. TUNGT avbräck:(.

Foppa. Stadigt denna Foppa. Som jag skrev tidigare stod han för veckans NHL-bomb när han landade på flygplatsen i Denver. Nu har han tränat några pass med Colorado och tydligen sett "ruskigt vass" ut. Känns det igen? Har vi inte hört det förut..? Jo det har vi. Men å andra sidan har han inte dragit över till NHL tidigare utan mest hattat lite med MODO eller dess juniorer.
Tror han menar allvar nu och att han debuterar snart. Blir ju helt klart att ställa klockan för min del då:).. Eller vad sägs om Colorado vs Rangers, Foppa - Henke? Cant wait!


Zatan vad han rockar! Stor del i att Milan leder Serie A just nu och mål nr 11 kom igår. Dessutom hade han gjort nr 12 om inte Cesenas försvarare hunnit före med ett självmål.
Det osar världsklass över allt Ibra gör just nu och han är Sveriges mest lysande stjärna på den stora idrottshimmelen. Se hans senast fullträff här och lyssna på den fullkomligt underbara Italienska kommentatorn!

Nu dags för Norge - Frankrike...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar