tirsdag 25. januar 2011

France next

Torsk mot Danmark innebär att världens största Fransmän står för motståndet i semin. Nästan som David möter Goliat typ.. Speciellt utan Kim och nu kanske också Carlèn, inte bra med 2 vänsterhänta borta. Luktar bragdguld om Sverige fixar det... Sniff, sniff. Kände jag en arom av gu...? Kanske Ola & Staffan har en mirakeldryck i bakfickan?

Zuccarello iskall på straff inatt med. Coolt med lite norsk succe i NHL!

9 svenska points i natt i Vancouver. Värst och bäst var som vanligt El Capitano, Henrik Sedin med 1 mål och 2 målgivande!

Van Bommel till Milan. Fan också. Fotbollens största gris. Hatar snubben samtidigt som jag älskar Milan. Hur satan ska jag ställa mig till det??

Dom säger att vargavintern visst kommer igen. Kunde bli opp mot 20 minus igen. Seriöst, pallar inte mer av den grejen. Kan det inte bara bli vår..

Ska Blackpool hjälpa Arsenal, Chelsea & co i jakten på Man U? Ja, ser så ut. De leder med 2-0 med 10 kvar. Spänning skriker man.

"Solsidan" i Söndags. Kan inte tjata nog om den fullkomligt glimrande serien på TV4 på Söndagar. I förra episoden totalklickade Fredde när en gammal skolkamrat(som också mobbat Fredde i plugget) flyttat in i grannskapet. Visar sig att killen rikare än Fredde och det funkar ju inte i Freddes värld haha. Hysteriskt var ordet. Se klipp här och ställ klockan på Timing kl 20:00 på Söndag. Well worth it!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar