fredag 26. november 2010

Amy, Simpson och andra folk

Vet inte helt vad som träffade mig, om det var ett godståg från höger eller en spårvagn framifrån?? "Checking From behind" känns det som. Eller troligen var det väl influensan kanske..
Till alla som tänkt tanken: Nej, den försvinner inte med ett paket paracet och 3 dagars jobb(inkluderat kedjesamling med besök på Wallmans och säkerhetsseminar)!
Kanske inte behöver vara Einstein för att fatta det men ni vet ju hur man resonerar ibland. "Ordnar sig detta.."
Jovisst. De senaste dagarna har jag varit så ynklig som jag inte trodde en humanisk skapelse kunde bli, totalt utslagen helt enkelt. Febern hög och seg ja, men det definitivt värsta är huvudvärken.. Aldrig upplevt liknande. Som en stor halloweenpumpa som inte blivit rensad i hela sitt liv, som bara ber om att nån ska trycka hål på skalet.."Hello, am I not good enough for this halloweenshit!!?" Sååå känns det, tror alla fattar haha.
Idag är första dagen jag kan sitta upp och faktiskt göra nåt, orkar vara oppe på benen en liten stund till och med. Progress! Från detta till toppform känns dock vägen lite längre så man får bara ta tiden till hjälp..
Johanna ringde och var på väg hem tidigt från jobb. Lite febrig, halsont etc. Känns kusligt bekant det där...
Undrar när Felicia däckar?

Kul för mamma och pappa som kom i går. Var ju inte helt menat detta da.. Som tur är kör Felicia järnet med dom och lyckligare jänta får man leta efter. Hennes glädje när hon såg att de var här när hon kom hem från dagis; obetalbart! Sann glädje.

Tror julbordet imorgon utgår med höga knälyft om inte något drastiskt sker över natten...

En bra test om du vill kolla om du har nåt muffens i kroppen:
Sitter du och slökollar på fex "Judging Amy" och du är helt ok med det? Ta tempen, be om blodprov eller vad som helst.
Någonting som inte är helt hundra då..

Time to lay down. Simpsonmaraton juhuu!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar