onsdag 14. oktober 2009

Letar fortfarande. Som en luffare som inte helt ved vilken gård han ska övernatta på, eller vilken väg han ska ta. Var vill vi egentligen bo? Vet knappt själva. Loosat ett par budrundor nu där vi fått ge oss pga att vi inte kan sträcka oss längre, helt enkelt inte råd. Vad fan resonerar folk med när de köper objekt en halv mille över takst egentligen? Kanske vi som e dumma och snåla, kanske borde bjuda 600 lappar över nästa gång för att få det man vill ha. Nåja, bara att jaga vidare. Kanske hamnar i fucking jävla kukåmål till sist, vem vet.
Idag kom mina föräldrar hit och vi förhandsgratulerar Felicia i helgen. Hon fyller ju 2 den 1:a november men alla kan ju inte komma samtidigt då vi bor på 60 squares. tyckte jag såg en rosa barnvagn? Felicia kommer att bli väldigt, väldigt glad. Lika glad som hon blev när hon såg Farmor och Farfar komma idag, firade som hon hade avgjort VM-kvalet för Malta mot Portugal(I wish men Portugal leder i skrivande stund med 3-0!) med ett mål på övertid. Sann glädje, värmer i hjärtat det.
Lite som semester när dom är här. De lever verkligen för sina barnbarn och ställer alltid upp oavsett vad det gäller. Jag älskar Mamma och Pappa, har nog världens bästa. Ska passa på att vara lite slö resten av veckan och verkligen ta vara på det.. Blir förresten jävligt skönt att inte åka till Disen imorgon och istället köra rätt till kontoret, ska firas med en köpkaffe på morgonen det! Och så slår vi ut håret... Nejda, men små glädjeämnen är viktiga. Det ger en energi och får en att se positivt till i utgångspunkt negativa saker och tankar.
Redan Torsdag imorgon, shit. Tiden flyger verkligen fram. Felicia snart 2, mamma har blivit pensionär och man närmar sig 35. Håller med kent; allt är bara saker som man ser. "min hud är vit under mitt armbandsur, där under tar vintern aldrig slut". Genial strof citat Jocke Berg. Viktigt att se ting positivt som sagt. Får avsluta bloggen ikväll, god natt på er. Sov sött.

1 kommentar:

  1. Koselig med besøk. :-)
    nyte litt barnefri nå da, du og Johanna.
    Sove godt. :klem:

    SvarSlett