søndag 16. mai 2010

Sitter hemma i soffan hos Mor&Far och njuter lugnet. Sista dagen på en lång och stilla helg innan vi drar oss hemåt imorgon. På självaste 17:e maj. Valde bort den i år da det blev en 5-dagars om man tog bort Fredagen. Givet val da vi inte var hemma här i påskas.. Pappa och Mamma diskuterar vad de ska plantera i landet i veckan som kommer, tillvaron som pensionär bjuder på utmaningar det med. De fick äran att läsa Felicia till sömns med, hon krävde det idag den lilla. Vi satt ute och väntade och de låg inne och sövde henne, ombytta roller. Och vad gör man inte när hon beordrar och domderar..
Både syster och bror har varit här i helgen med sina familjer och då fick man till sist se den senaste medlemmen i släkten, Lily på ca 2 mnd. Lik sin bror, samma miner, samma ansikte.

Sverige rivstartade med att spräcka nollan på Canada efter bara två minuter, ser ju lovande ut..

Sommaren kom med en aptitretare, både idag och framför allt igår. Vindstilla, knappa 17 i luften och sol. Fågelsången minner en om vad som komma skall och det känns efterlängtat. Snön och kylan satt hårt i år, väldigt hårt..

Nu läser mamma och pappa bloggen min, shit! Prestationsångest eller bara noja? Kanske bara ovant.
Lika ovant som att inte Felicia tjatar sönder sina päron, imorgon är det slut på semester, barnvakt och inte behöva bry sig. Ska iofs bli gott att bli populär pappa igen och inte vara osynlig som man varit i helgen. Felicia har haft det dödskul och kommer att få en tristesschock stackaren när vi åker tillbaka till vardagen i Oslo. Hon och Kian hittade varandra direkt och de skrattade så de knappt fick luft ibland..

1-0 efter första. Passar på att se nu mens man kan, tillbaka hemma är det kört. Om nu inte Nrk visar slutspelet, föga troligt nu när Norge bommade kanske.. sista rycket innan sovdags.
Och resa tillbaka imorgon..







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar