tirsdag 3. november 2009

Mot ljusare tider i mörkare tider

Mörkret lägger sig lika snabbt som en orkanvind och runt 15-tiden har det parkerat runt oss, som en tidig nattgäst. Vi kryper in i våra lägenheter och hus och tänder vårt stearin. Det är så i Skandinavien. Många menar det suger men höstmörkret har också sin charm. Det ger ju dig en straffspark i att bara "vara" och sitta hemma och se ditt favoritprogram eller serie på TV:n, något du kanske inte helt finner ron till en sommardag i augusti. Och nu börjar ju faktiskt en hel del, ska vi kalla det idrottsfester.. NHL har startat i Nordamerika och Champions League ska bara skaka av sig pluttlagen innna vi går in i mellanspelet. Holmström, Zetterberg, Ovechkin, Zlatan, Messi, Ronaldo etc etc. Listan kan göras millång över stjärnor som slåss om att inneha huvudrollen på stora scenen och jag gläder mig som ett barn på tivoli över att vara en del av det. I skrivande stund ligger Bayern Munchen under med 0-1 hemma och står det sig är de i praktiken inte ens vidare till mellanspelet. Snacka om fiasko med tanke på att spelarköp gjorts för ca 800 millar. Real likaså, får inte förlora borta mot Milan helst för då går också de samma öde till mötes. Här är det spelarköp för flera miljarder som gjorts.. Älskar denna dramaturgi. Underhållning till max och jag får vara åskådare. Och kritiker. Och min egen expert. Bara att boka in Viasat på Tis- och Onsdagar framöver!

Grym timing att inte ha Canal+ längre när NHL satt igång..

Idag tränade Foppa med landslaget och på Torsdag gör han comeback med Tre Kronor i karjala cup, grymt!

Ännu en anledning eller ursäkt att krypa in i hemmets vrå är ju den "fruktade" svineinfluensan. Håll dig hemma så slipper du kanske skiten.

Okej da, grattis AIK till guldet. Jag är dock mer deppad över ÖIS sorti i allsvenskan än glad över ert guld. Vi ses kanske i superettan om ett par år?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar