mandag 2. november 2009

Monday I`m in love

Blåmåndag? Lite hårt uttryck tycker jag. Gråmåndag är det ju däremot. Regnar niagara ute och man blir nästan manodepressiv innan man kommit ut genom dörren. Det som är Blåmåndag kanske, hmm. Hörde på P4 i morse
(åh herregud det lät gammalt), en karl som blivit väckt av frun kl 05:30.
Blev mer eller mindre släpad ut genom dörren för att sätta på vinterdäckena på frugans bil, en sak han egentligen skulle gjort på Söndagskvällen men eftersom det inte var snö ute verkade det som ett klokt beslut att skjuta på det..
DET är blåMåndag det. Byta sulor på bilen kl 05:30 en Måndag e tungt, riktigt tungt. Hoppas hon e snygg frun haha! Nejda, ska inte vara sån. Menar bara att man kan sätta saker & ting i perspektiv i förhållande till varandra. Ja tungt att stå opp kl 0530 men tyngre att stå opp kl 0530 och byta däck. Tungt att öppna kylen på morgonen och se att mjölken är slut, tyngre att spilla ut existerande mjölk över hela sig. Måndagar är inte så värst tycker jag. Om man inte pissar ner sig eller krockar med en älg eller något da men det kanske man inte vill göra de andra 6 dagarna i veckan heller. Och tänk om alla dagarna var blå, då hade ju inte Blåmåndag någon effekt alls och ingen skulla vara sur. Men da kanske det skulle bli Svartmåndag eller nåt. Samma fan, jag tycker Måndagar e helt ok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar