mandag 30. november 2009

En hekti(Z)k helg är över..

Blir alltid så här framåt november-december. Helgerna är lika fyllda som barnens godispåsar på Lördagarna och man hinner knappt med sig själv. Julfester, jobb, grötkvällar, mera julfester och ytterligare jobb. Det går i ett och man känner kanske att man hellre skulle lagt sig under täcket i soffan med en rulle och lite snacks..men man gillar det ändå. Är ju bara just denna tiden på året som det är så här hektiskt och man njuter det ju lite, det är ju kul när det sker saker och man är "busy". Tror alla känner lite samma, man gillar när det är många järn i elden helt enkelt.
På Fredagen hade vi ett kundearrangement och var på Sivert Höyem på Sentrum Scene, några kunder samt en del Netcomfolk. Dock några som kansellerade i sista eliten så jag passade på att ta med min kära sambo eftersom vi faktiskt blev erbjudna barnvakt utan att vi ens frågat(!). Ja, det är sant. Inte ofta det sker eftersom vi varken har föräldrar eller släkt här men nu hände det alltså. Trevlig kväll som avslutades med lite drinks innan vi ramlade hemåt i tvåtiden.
Lördagen inleddes med en frukost på Åpent bageri där vi mötte Terje&Marianne och en stortrivandes Felicia. Hade inte gått någon nöd på henne direkt(trodde jag inte heller) och det är väldigt skönt att se att hon kosar sig med andra folk än oss.
Efter diverse inhandling och ärenden så var det dags att ladda för den årliga julfesten på Lördagen, Leela och Sam var årets värdar och eftersom Felicia var med tog jag beslutet att vara helnykter så jag kunde köra hem om det skulle spåra ur. Allt gick dock perfekt, Felicia somnade i deras säng och sov helt fram till klockan ett då hon vaknade och undrade varför i h&%¤&/%(ete det spelades så hög musik?. Vi drog oss hemåt runt två och summasummarum var det en knallkväll, faktiskt ganska intressant att vara helnykter och bara betrakta hur fulla vänner och bekanta agerar:). Söndag stryker vi ett streck över.

Ur sportens aspekt var det en stor helg för Sverige framför allt. Eller vad sägs om Foppa, Markus Näslund och Svartvadet i samma kedja igen? Vet inte hur många NHL-matcher de har tillsammans men rutin saknas inte. Sist Foppa och Näslund lirade tillsammans var i junior-VM, då gjorde de 69 poäng på jag tror 6 matcher(!).
Självklart vann Modo och klättringen uppåt i tabellen har börjat..
Stensson/Karlsson var ett hårsmån från att vinna par-VM i golf för andra året irad, Robin Söderling var ett litet tiebreak ifrån att gå till final i masters och Zlatan, hela Sveriges kelgris, avgjorde El Classico efter att ha varit på planen i 4 minuter med ett klassmål som ingen fortbollsfan glömmer den närmaste tiden.

Måndag och nya tag, ny vecka. En halvtimme till Valen som får avsluta Måndagskvällen för min del. Imorgon är det bordtennis och squash på schemat, viktigt att ladda batterierna. Hej hej!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar