fredag 24. september 2010

Sitter och läser Bjurmans blogg från NHL. Denna skönt skrivande journalist, anställd av Aftonbladet men baserad i NYC har alltid något kaxigt eller skoj på lager. Nu hade han en "live blogg" från Rangers första träningsfight mot ärkerivalen Devils, där han för övrigt ber om förståelse eftersom han är nybörjare på detta. Blogg alltså. Aftonbladet har han varit på så länge jag kan minnas..
Hur som helst. Status var väl att första drabbningen var en skitmatch men ändå spännande med nya namn på isen. Zucca försöker slå sig in på laget och har inte alls gjort bort sig hittills, Kung Henrik är fortfarande Kung Henrik och Gaborik ska framstå som skyttekung i år igen.
Såg förresten att nämnda Kungen blev fotograferad på premiären av Woody Allens nya rulle i just NYC. Premiär i NY på Woodys nya, tar sig Lunkan!
Glidare. Glassare. Puah!!

Fortfarande blöta jeans på bussen. Felicia skulle absolut cykla till dagis trots smattrande spöregn. "Då kan du gå bakom och hålla Nynna, Pappa"
Sure sugar. Torkar säkert på buss 74.
Eller not..

Det är Fredag folkens, hipp hipp!

Ser den halvbygda bron nere vid Oslo S, undrar vad det ska bli och var den ska leda. Gå eller bil? Inte ens de som bygger vet tror jag..

2 dagar kvar till löpet, halvmaran. 2147 meter eller nåt sånt ska avverkas. Min plan med att vila mig till toppform sista veckan går sömlöst. Som en LP utan repor typ. Kommer att gå bra. Hoppas det inte regnar bara:(..

Dags att gå av 54 och plocka upp Fredagskaffen.

God morgon Oslo, var ni än är.
Hoppas ni får en fantastisk dag!

2 kommentarer: