onsdag 16. juni 2010

The Rooster

Vilken knall. Schweiz-Spanien 1-0. Det smäller världen runt, satan! Vem hade satt den på oddsen? Välförtjänt i så fall om du kom på tanken att göra det.. Bara tänk tanken om fex Spanien inte vinner gruppen, da är det faktiskt stor risk att de drabbar samman med Brasilien i slutspelet. Hyfsad åttondelsfinal haha!

Lämnar fotbollen ikväll för att låta musiken få en liten talan i denna VM-yra. Alice in Chains, en av mina största idoler från 16-17 år sen är i Oslo och har sålt ut Sentrum Scene. Går ju inte att missa. Många band som gör comeback från den tiden och jag har sett många av dem(GnR, Motley Crue fex). Oftast blir det inte bra, gamla gubbar som lever rock n roll och det blir bara sömnigt. I detta fall blir det inte så, helt övertygad. För det första pratar vi härlig grunge här och inte 80-talsrock, för det andra slapp det nytt album förra året och det var kanonbra(första aktiviteten på 14 år)!  Layne Stayley tog en överdos för ett antal år sen, sångaren liksom! Och ändå är nya plattan brutalt bra! Lovar gött och kan inte bli fel:).
Ska ladda nu med ett besök på Villa Paradisio. Pizza och öl, blir kanon att ha i magen när man hör de deppiga tonerna till "Down in a hole"..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar