mandag 7. juni 2010

4 dagar

Blev inger vinst før Söderling i French open detta året heller. Nadal var helt felfri och visade vem som är gruskung inom herrtennisen pt. Trots svensk förlust är det ändå en njutning att se sånt spel i yppersta världsklass, vilken kvalite!

Bafana bafana, Svennis, Schweinsteiger, Italien, Lagerbäck, Bentner, Robben, Drogba. Massa surr, massa spekulationer och tv-kanalerna kommer med det ena magasinet efter det andra rörande det sista som måste vetas. På Fredag smäller det, då sätter det igång. Avspark 1600 och värdarna tar sig an Mexico. Då ska Sydafrika (Bafana Bafana) visa en hel fotbollsvärld att de förberett sig väl och hör hemma i fotbollens finrum. Supportrarna tror på guld. Lika orealistiskt som att Maradona inte bor i en lyxsuite, men nog kan de ta sig vidare från gruppen? Go Bafana Bafana!!

4 är också numret på nya iPhone som lanserades idag. Kommer nog inte till oss förrän ihöst men nog ser den ut som godis? Tror det kan bli en iPhone comeback för min del då(faktiskt ett år sen sist jag hade en!)..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar