søndag 13. juni 2010

Flytt, Portugal och VM. Allt på samma gång!

Söndag kväll, första tre dagarna av VM är omme. Har väl inte varit något sprakande fyrverkeri hittills.. England floppade, Argentina vann med uddamål och Frankrike spelade 0-0 och gristråkigt på sedvanlig manér. Småboring alltså. Tills ikväll da dvs. Tyskland visade hela världen att de prickat formen som bara de kan, och formligen krossade Australien med 4-0. Imponerade stort dessutom. Bästa matchen hittills och kanske det bara fortsätter imorgon.. Holland och Italien går in då, kan bli skoj och ögongodis det.

Var ut och såg Frankrike på Fredagen. Någon form av Fredagspils först med en leverantör på Rockefeller och där vi sen hamnade på Saras tält och storskärmen där. Var dödsgod stämning och jag fick så vitt med mig att det blev 0-0, såg inte alltför mycket alltså. Tror Rune försökte attackera mig med ett paraply eller nåt när slutsignalen gick. Eller var det Alex som hällde ut öl över hela bordet? Blurry.. Det som inte gick att missa var det konstanta pissandet från vår allsmäktige där uppe, himlen var vidöppen hela kvällen och ett par genomvåta sneakers var fakta redan kl 21.

Lördag var middag ute i Vestfossen hos Camilla och Alex. Perfekt, trevligt och helt lagom Lördag. Hemma runt lunch idag, och efter en långpromenad runt Bygdøy medans Felicia sov bestod eftermiddagen av inneaktiviteter. Jag somnade ett tag, helt slut. Jo har packat ner massa och förberett till flytt. Faktiskt inte så mycket tid att spela på, spec inte med tanke på att vi drar på ferie en vecka på Lördag.. Den här veckan blir hysterisk har jag en feeling av..

Danmark-Holland 1330 imorgon.  Måste lösas..
"Hemmakontor" måntro..?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar