torsdag 22. april 2010

Just klar med Felicias matlåda. Hon beställde Pasta Pesto så vad fan gör man mjukispappa som man är? Man steket upp en liten kycklingfilè och mixar lite penne med pesto i all enkelhet. Allt för sitt lilla troll, allt. I bakgrunden går Liverpool mot ännu ett nederlag och deras svarta bortaställ kännetecknar säsongen i sin helhet. Mörkt som svart kaffe typ. Inter piskade Barca med 3-1, ingen expert hade väl kunnat ana och vips så är helt plötsligt inte Katalonias stolthet gjutna i finalen som de var på förhand. Mourinhos verkan, har något magiskt den karln. Lika cool och gråhårig som en maffiosolik Robert de Niro på sina bästa dagar. Stenhård. Jag hatar Inter och jag älskar Mourinho.

Avverkade själv en timmes stenhårt jobb(nåja, man gör ju så gott man kan) i fotbollshallen idag. Samlerhuset & co in action. Man hör väl inte direkt till teknikerna men jäkligt skoj träning likaväl. Man kan ju börja fundera om man verkligen varit aktiv någon gång? Med tanke på bollkontrollen man har alltså. Vad hade Mourinho sagt tro..Trodde det var som när man lärde sig cykla, att de alltid satt i kroppen. Jag bollade ju till 100(där fick jag tryckt in den!) och var med i Busterklubben när jag var 13 eller nåt. Sitter inte kvar i kroppen det ass, noway hose!

HV71-Djurgården. 2-2 i matcher och 3 har gått till Sudden death! Jammen går inte kvällens 5:e match mod sudden med.. Svinjämnt och spännande, kul att man inte kan se. Inte ett dugg bitter. Nejda.

Grattis Terje på den stora dagen. 35. Kommer aldrig i kapp dig, känns bra.

Fredag imorgon, känns inte det bra så säg. Inga planer i helgen men Felicia ska få sin sessacykel. Tror hon blir lycklig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar