fredag 8. oktober 2010

Torsdagar

Det var dags för ännu en rond av "Klovn" på TV2 zebra igår kväll. Frank och Caspar är buddies, riktigt bra sådana med. Ska det framstå som i alla fall.. Sanningen är att Caspar utnyttjar Frank maximalt i de flesta situationer. Igår frågade Caspar om Frank ville bli bestman på hans bröllop i Thailand. "Ja, skulle vara show" sa Frank och då började soppan. Hans första uppdrag var fex att säga upp bekantskapen med Caspars älskarinna sen 9 år tillbaka. Det Caspar inte hade sagt var att han dessutom hade en son där på 7. Frank blev ju helt satt ut av det hela men Caspar kunde inte förstå varför. Frank blev senare ratad som bestman till fördel för Lars, detta pga att Frank vägrade ge Lars syrgas under dykkursen på slutövningen. Begrunnelsen var att Lars hade herpes.. Instruktören slängde ut Frank med huvudet före och Caspar bytte till Lars. Lars blev sjuk, Frank kallades in på nytt etc etc. Massa kaos men hysteriskt roligt haha!
Torsdagar har faktiskt blivit en höjdardag på tv-tablån utan att överdriva. "Dag" med Atle Antonsen och en norsktalande Tuva Novotny på TV2 ser ut att bli en goding utöver hösten. Dessutom har "Torsdag kväll från Nydalen" höjt sig betraktlig standardmässigt och en del parodier är fantastiska! Man.. Träningsvärk i magen idag efter alla gapskratt:).

Fredag idag och helt planlöst i helgen, ganska skönt.
Får se vad som sker. En lång joggrunda står i vart fall på min agenda.. Fredagsmys med familjen ikväll tror jag. Lite vin till mamma, smågott till Flis kanske och en öl till pappa?

Chansade med buss 74 vidare från Oslo S.. Ska till Majorstua och mitten av Hegdehaugsveien, ett trixande utan bil.. Men trikk 19 vidare blir ju faktiskt genialt förresten! Perfekt, hinner köpa en kaffe med innan jag ska til kund och mecka sentralbord. Case closed:).

Var tog gårdagens finväder vägen..?

2 kommentarer:

  1. Denne serien om Caspar føler jeg at jeg må se... ;)

    Ha en strålende helg og en fin myskveld i kveld.

    SvarSlett
  2. Som sagt, zebra på Torsdagar. Värt några avsnitt, garanterar!

    SvarSlett