tirsdag 26. oktober 2010

Suppe?

Sneglar på Felicias månadsagenda som hänger på kylskåpsdörren. Svårt med skärpan och mina morgontrötta ögon försöker att fokusera.. "Vi ska handle grönnsaker sammen, foreldrer er velkomne kl 15:00!" står det på dagen idag. Hur satan ska jag hinna det tänker jag samtidigt som vaniljyoughurten glider ner längs strupen. Åker jag buss måste jag ju typ dra kl 14 från officen. Folk har så jäkla flexibla jobb nu förtiden.
Eftersom Johanna är i Bergen står typ hoppet till bara mig med..

Missar bussen med 1 minut och bestämmer mig för att gå till nästa hållplats för att bränna tid. Nere på Jernbanetorget står en heroinfylld karl med spyor på låret, och försöker hålla sig opprest med jordens största bananböj i ryggen. Knäna i 90 grader naturligtvis. Känner stanken innan jag hoppar på 34 upp mot kontoret.

Dagen flyger, soppan ryker all världens väg och jag är stolt att jag klarar att komma ut av kontoret SHARP kl 15. Köer och massa folk gör att jag inte är uppe på barnehagen förrän 1610 ca. En kvart innan stängning.. Möter föräldrar med grönsakssoppa i mungiporna och jag känner mig som världens i särklass bästa pappa.. *host*. Verkar inte ha gått någon nöd på Felicia dock, hon hade tryckt soppa som om det var hennes sista måltid och stod nu och hoppade från stol-till-stol med Natalia.
Klart ruttet att möta alla andra dock, känns som om alla bara ser på en och tänker "Kan du inte prioritera en liten timme till ditt barn?".
Hemma trycker Felicia min mat i tillägg till sin egen Pasta Pesto och jag brer ett par hårda mackor. Orkar inte laga nåt annat, helt slut och demotiverad vad gäller matlagning idag.. Åt inte du soppa nyligen förresten? Hungrig igen?

Tycker vårt kök är mysigt. Dessvärre tror jag det blir mysigare att skåpäta då med. Var inte lika frestande att äta på Frogner tex där vårt kök var alltifrån mysigt. Här dock.. Svårt att inte tänka på Smashpåsen som ligger där inne. Måste finnas ett sammanhang.

Skulle satt upp högtalarna idag men tiden rann iväg. Dessutom tog jag en liten ofrivillig powernap när jag nattade Felicia och vips så var klockan 20:30.. Tar det imorgon.. Eller en annan dag..

Altibox sliter. Altibox har feta problem just nu och alla mina kanaler förutom NRK`s är svarta. Jag som skulle se elitseriehockey.. Bara att glömma. Radion fungerar dock på dekodern så sitter och lyssnar på "Pyro" på P3. Kanske världens bästa program med världens bästa programledare? Ja, så är det nog. Asbjörn och Toto rockar varje Tisdag och håller ständigt hög klass. Idag har jag sänt in ett sms till dom där jag hoppas att jag ska vara den lyckliga vinnaren av en Iron Maiden-regnjacka, tänk dig att glida runt i den haha! Gå tur i Besseggen med Eddie på ryggen, världsklass!

Ingen hockey på TV, inget jobb som måste göras. Perfekt att lägga sig och läsa den spännande boken jag är inne i med Harlan Coben. Så blir det. Felicia skriker väl säkert också snart och vill krypa ner under mitt täcke. Du är sååå välkommen trollet:)..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar