lørdag 28. august 2010

Vi drar som sagt till Barcelona. Zlatan drar till Milan. Skit samma, att se Barcelona på Camp Nou är ju fett stort oavsett. Att se Xavis exakta precisisonsrika passningar, Iniestas geniala speluppfattning, Messis dansande rörelser. Det kan inte göra någon fotbollsälskare besviken, även om inte Ibra är kvar. Elle? Lite för lite divalater kanske i så fall. Det försvinner ju kanske i och med Zlatans sorti i klubben(även om jag fortfarande inbillar mig att han är en ganska skön och sympatisk snubbe) och visst behövs det lite sånt. Det fanns rum för det i Barcelona förut. Stoichkov var kanske den största, Rivaldo en lite mindre. Under Pep`s regim gör det inte det vilket har bevisats de sista dagarna.
Milan tillsammans med Ronaldinho, Pirlo, Gatusso, Pato mfl. Inte illa det heller. Även om han måste gå ner ca 30 millar i lön. Stackaren..:)

Idag ska vi pröva barnpassen på Lambertseter jag och Flis, räknar med ett mer positivt resultat nu när hon är lite äldre och mer mogen*host*. Tänkte ta ett litet intervallpass. Om nu Felicia tillåter da som sagt.

Fortsättningen på Lördagen är dock väldigt oklar.

Satan vad Canal plus med La liga och Serie A blev aktuellt helt plötsligt..

Zlatan, sparka Raiola nu för satan. Han förstör ju karriären din!

Stackars gruvarbetare i Chile. Tänk att vara instängd i en gruva 700m under marken och lite gruvgångar att röra sig på.. Inte så märkligt att en del börjar bli deppade. Kanske kommer ut om ett par-tre månader. Aoo!

Löpa 3 min, vila 1, löpa 3, vila 1 osv. Dagens löpagenda. Då kör vi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar