søndag 29. august 2010

Ahh!

Perf start på Söndagen. Jo drog på Yogakurs tidigt(Inte det som var perfekt da) så jag och Felicia drog på Elixia på Lambern igen. Prövade första gången igår och gick så pass över förväntningarna att jag körde på idag med. Gott alltså! En lättnad att det äntligen fungerar och att man faktiskt kan ta en träning även om man är själv med henne. Hon sprang runt där med alla andra barn och hoppade i bollrummet, såg på film mm. Glimrande. Vi har ju prövat detta tidigare och då speciellt Johanna. Tror 17 minuter var rekordet, då hade F skrikit sönder hela personalen inne på barnpassen. Lite enklare nu när man kan prata och förbereda henne på vad man ska göra, kommer inte som ett chock på henne då. Idag ville hon inte gå därifrån ens..
Alltså 2 intervallpass i helgen även om jag varit själv med trollet, kanon!

Så, vad sker idag.. Samtidigt som jag skriver här är Felicia djupt försjunken i sin nya film som Pappa köpte till henne i Fredags. "Tingeling" var visst otroligt fascinerande.. Det som sker är följande; Efter alla hygieniska åtgärder såsom städning och dammsugning här hemma ska vi slå in present, äta lunch, duscha och göra oss fina. Sen bär det av och hämta Jo innan vi åker ut på födelsedagskalaset till Theo i Bärumsverk. Blir nog heldag och säkert rätt i säng när vi kommer hem så att det orkas med dagis imorgon..

Varför dissar alla Zlatans flytt till Milan? Kommer ju att bli kanon!

La liga och Serie A startar begge i helgen. Snart NHL med. Kan bli canal plus, kan bli...

Hektisk kommande vecka. Alla kvällar sker det nåt och Jo borta hela helgen i tillägg.
Brnvakt dock fixad till på Lördagen då årets coolaste sommarfest går av stapeln i 2020:s regi. Speedboats ut i Oslofjorden och forrtsättning fölger.. Blir bra.

Felicia står med dammsugaren i handen. Får väl ta hintet.. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar