torsdag 26. august 2010

Ligger Milano i Spanien måhända?

Jovisst. När vi då äntligen tagit tag i den där grabbturen som vi pratat om de senaste 6-7 åren, och dessutom bestämt destination Barcelona med fotboll och matchen mot Valencia som sentralt tema.. så går Zlatan till Milan!! Var väl tammefan. Kunde du inte ringt och sagt till Ibra..?
Nu står det inte och faller med han, absolut inte. Se Barca på Camp nou är stort oavsett och det blir en kväll med många fantastiska intryck, ganska säker på det. Kan dock inte förneka att Zlatan var en extra krydda.. Men men, blir bra oavsett.

Alla svenska lag ute av Europas ligor, hade såvitt gett pengarna tillbaka om du satsat på det. Vem trodde väl annat..

Rosenborg fick dessvärre ingen CL-biljett i år. Ståle Solbakkens mannar blev för starka och tog välförtjänt platsen i Europas finrum framför Trønderna.. Där de blev lottade mot just Barcelona faktiskt. Får se vad Grønkjær & Co kan uträtta där. Janne Jönssons blivande mannar får fokusera på Europa league..

Trött efter hektisk vecka. Dagisplats, nya fönster och jobb mixar sig i skallen som en dålig smoothie och helgen kommer välkommet. Imorgon är det kundemöte hela dagen och mailboksen blir nog inte mindre av det. Dags att somna kanske, annars behövs jävligt starkt kaffe imorgon bitti..
Felicia har redan kommit in till oss och ligger och sprattlar med benen. Redan fått ett par i ryggen med.. Sparkar alltså.. Pappas troll e jag som hon säger själv.. Klart hon är:).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar