tirsdag 24. august 2010

Sitter och ser på de förbannade fönstret. Ett av de två som måste bytas. Regnade idag och handdukarna som låg emellan hade fått jobba hårt(läs dyngsura) för att hålla emot regndropparna på utsidan..
Får en leverandör på besök imorra och kanske en till, den som verkar bäst får köra igång asap. Kan ju inte ha det så här:)..
Signaturmelodin till Hello Kitty hörs för andra gången. Serieinspelning har varit saknad och allt av Kitty och annat tecknat spelas in, perfekt att ha! Fel är trött idag, varit en jobbig dag tror jag och då är det skönt för henne att slappa lite i soffan. Med Kitty da fex..

Måste följa träningen slaviskt nu sista tiden innan loppet. Skrev ju att jag trodde jag kommit igång sist vilket bara var bullshit. Nu dock, nu gäller diciplin!
Körde ett intervallpass idag och det ska följas upp av ännu ett på Torsdag. Långrunda i helgen och den här veckan blir som planlagd.

Flyg till Barca bokat, hotell blir bokat ikväll. Nu saknas bara matchbiljetter, sen är saken biff. Kul! 14 oktober.. Barca-Valencia.. Gläder mig:).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar