onsdag 24. februar 2010

I natt smäller det..

Äntligen är man fit for fight igen, huvudvärken är borta och febern har inte gjort sig påmind sen igår kväll. Friskförklarar mig själv tror jag. Felicia somnade tidigt idag, var helt slut och det hade visst varit en hektisk dag för henne. De sover dessutom inne nu när det är så kallt vilket innebär att "gruppen" kanske inte sover lika länge. Idag hade de visst väckt varandra efter en halvtimme och det är klart att det sätter sina spår framåt läggdags.. Sitter med herrarnas skidstafett i bakgrunden. Media har målat upp det max, fighten mellan Sverige och Norge(som att det inte finns andra lag med), fighten mellan Northug och Hellner. Ganska övertygad att om det nu skulle bli så så att de två möts på upploppet har Hellner lika stor chans som en snöboll i helvetet.
Zip. Nada. Så grym e han Northug.
Dock känns stafetten, i vart fall för mig, ganska ospännande med tanke på nattens program. Kvartsfinalerna drar igång i hockeyn och Sveriges första riktiga styrkeprov börjar kl 06:05 mot Slovakien. Allt kan ske och jag har som sagt en liten känsla av att det kan bli stopp faktiskt. Gått alltför lätt hittills men vi får väl se. Hoppas de stora står fram. Lunkan i målet, Z och Foppa, Sedinarna mfl.
Ursäkta Sverige men ni kommer lite i skymundan för kl 01:30 börjar kvartsfinalen med stort K om man kan uttrycka sig så. Canada-Ryssland, den för många önskade drömfinalen kommer redan i kvarten och vilken allstarmatch vi kommer att få se! Får varje hockeytokig att gnugga händerna och ställa klockan. På med kaffekannan och upp med fötterna i soffan, nu kör det igång på riktigt!
Dåligt med sömn inatt med andra ord och Felicia får finna sig i att komma på dagis senare imorgon. Herregud, vad kan hon begära? Pappa ska ju se på hockey..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar