tirsdag 16. februar 2010

Ferry!

Os-guld för Björn Ferry. Vad fan hände egentligen, förra gången han hade samma läge i VM bommade han sista 3. Bara att ta av sig hatten och buga. Och kanske förneka min "känsla" jag haft att Sverige skulle göra fiasko i OS..2 guld hittills är ju kanon. Och inom 24 timmar, helt rått!

Det som är mindre kanon är att Felicias dagsform inte är den bästa. Hostan sitter djupt fast som en seg manet som klamrar sig fast på korallrevsväggen och snoret rinner i floder. Febertendenser i tillägg så får bara avvakta och se hur morgondagen blir.. Aldrig "bra timing" att vara hemma med sjukt barn men imorgon suger den verkligen. Alex drar på ferie så redan en man kort plus att vi har kundarrangement plus allt annat att hålla reda på. Hmm..

Småsliten idag. Jobbsamling på Gardemoen och det började med en vinrik middag igår kväll och gemensam workshop hela dagen idag. Relativt tidigt i säng men tydligen hjälper inte det på folk som passerat 30, mer eller mindre kröp in i duschen och de 7 timmarna jag fick i sömn kändes som 3. Dessutom är man ju farligt sugen att sitta uppe och se Canada-Norge 01:30 inatt. Hmm..

Var i 2 budrundor idag. Båda gick 400000,- respektive 600000,- över takst. Hmm..

Svenska flaggans dag idag med. Jag njuter till 12-slaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar