fredag 12. februar 2010

Caesar!

Så vaknade de till liv igen. De kryper fram från sina mörka hålor så fort det finns den minsta lilla ursäkt. Släpar sig ut från sina grottor, illaluktande och bleka och med ett enda mål. Att kasta sten på polisen..
Satans blitzere. I natt var det dags igen, flera bilar blev smashade och nertaggade och det brann i stort sett överallt nere på Hausmannsgate. Den här gången var det tydligen några husokupanter som blev bortfraktade och då tände visst the blitzers på alla pluggar. Rasande eller kanske bara lite provoserade. Och vad gör man inte för att få kasta ett cykelhjul på snuten?

I natt kl 03 sätter OS-invigningen igång. Elden ska tändas(av vem??) och arrangementet ska sparkas igång. Kanske det blir Gretzky som står där med facklan, kan knappast hitta en mer värdig idrottsman än han väl?

Såg att Foppa & co landade inatt. En oskadad Foppa om man ska tro han själv och formen har han visst någonstans i innerfickan eller nåt. Han blir en riktig joker, kan aldrig döma ut han och hur jävla kass han än är i en match vill man ändå se han i matchavgörande lägen. Förvånar mig inte om han spelar en central roll mot slutet av turneringen..
I tillägg till hockeyn en sportorgie i allt av skidor, curling, Super G mm och analyser som sträcker sig längre än härifrån till månen. Eg glær meg!!

http://www.youtube.com/watch?v=W9LAEf-EGdQ
Veckans låt och innan Måndagen har kommit har jag tröttnat på den genom mina otaliga repetationer. Nästa vecka har jag hittat ett nytt offer..

Nu är det helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar