onsdag 16. mars 2011

Till trots för att ögonen känns dimmiga och ruskigt trötta kämpar jag på mot matchminut 90.. Chelsea promenerar säkert mot avansement och något annat var väl heller inte väntat efter första matchen i "Köben". Alltså 3 engelska lag vidare även om Arsenal är ute(Tottenham och Man U i tillägg) och det börjar bli en regel mer än undantag att det fylls upp med PL-lag i Europas finaste cup.

Sett hockeyn tidigare idag. SM-slutspelet är HETT och jag bara älskar allt drama som utspelas!
Färjestad säkrade som väntat avansement och ställs nu mot Gnaget i semin.
En vrålöppen historia som jag inte ens vågar tippa med hjärtat..
De slår AIK 5 dagar i veckan annars men nu är det slutspel.. Dessutom slog AIK ut HV71 i 4 raka. Respekt.

Sedin brothers öser vidare i NHL. Daniel leder hela jäkla poängligan med 4 points och brorsan(El Capitano och förra årets vinnare av poängligan) Henrik ligger på tredje plats. De dominerar och fullkomligt rular i Vancouver nu för tiden och det är ju inget annat än skithäftigt! Var folk som sa att de var alltför små, tunna, spinkiga och att de aldrig skulle klara sig i Nordamerika när de reste över i 2000... Jo men hej du. Would u like to refrase..?

Idag har Felicia haft show här hemma och det ena guldkornet efter det andra har ljudit från hennes mun. Vi har bara suttit och garvat åt henne och undrat om det var nåt i den Chili con carnen.. Hon fick fram alla sina solbriller eftersom hennes mor & far snabbt plockade fram sina i och med solens inkommande de senaste dagarna. Det var 3 par inkluderat de första hon hade när hon var runt året. Hon satte på sig de trånga, små brillerna som knappt räckte bort mot hennes öron. "-De där hade du när du var liten och låg i vagnen" sa jag och såg på henne.
"-Jeg var så söt jeg!" sa hon samtidigt som jag skrattade fast brunosten i gommen. Ja, du var och är fortfarande skatt:)..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar