lørdag 19. mars 2011

Birken, Megadeth och vår ute!

Sitter med en kopp nybryggt java i handen och ser på eftersnacket till Birkebeinerittet på skidor.
5,4 mil med 3.5 kg på ryggen. De bästa kör under 3 timmar och man kan ju inte annat än bli imponerad.. Recak som kom på andra i Vasaloppet vann före Jörgen Brink, alltså omvänd ordning denna gången. 2,39 blev vinnartiden. Sjukt! Konkluderar med att det känns rätt bra att sitta på den här sidan av tv:n..

Libyen är i uppror och Gaddafi framstår mer och mer som en komplett galning. I natt skjöt oppositionen ner ett av armens jägarflyg och en liten seger för motståndarnas här..
FN har nu gett klartecken för utländska styrkor att gå in och hela världen ber för de civilas öden.

I Japan har man hittat spår av strålnig i några spenatpaket.. Var ska detta sluta..?

Djurgården utjämnade till 3-3 mot Luleå och kan stå för jordens vändning efter att ha legat under med 0-3 i matchserien. 2-0 i Globen igår och en sjunde och avgörande spelas i Delfinen i Luleå i morgon. Heja DIF!
Också Linköping utjämnade till 3-3 mot Skellefteå och även där väntas en spännande sjunde och sista drabbning uppe i Skellefteå i morgon.. Vinnarna i respektive möts i semin..

Körde kvällskörning i går i backen i Konsgberg tillsammans med Camilla & Alex. Felicia var med och körde så gott hon kunde även om det inte var lika barnvänligt där som i fex Hemsedal..
Avslutade med en god middag på kvällen med lite rödvin till och soffakos.
Allt i allt en perfekt Fredagskväll!
Idag vankas lite födelsedagsfirande ute i Oslo eftersom Leela och Tonje kör kombofest eller 60-årslag(29 och 31 år). Lite bowling först och sen mat på Fridays. När alla åker hem för drinkar etc avslutar vi dock och drar hem till kakhuset med lilla trollet vårt.
Blir perfekt:)

I morgon smäller det. Slayer och Megadeth spelar på Sentrum Scene och jag gläder mig som ett litet barn på julafton. Sett Slayer några ggr men aldrig sett Megadeth live. Ska bli coolt att se den gamla Metallicahjälten(Dave Mustaine) live. Spänd på playlisten.. Hmm! Må ju avsluta med Symphony of destruction!?

Solen skiner, temp runt 0 och jag tror vi kan konstatera att våren äntligen har tagit ett litet grepp om oss. Äntligen! Bara att hoppas att snöhögarna försvinner fort, fort , fort nu!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar