lørdag 26. februar 2011

Anrell din CLOWN! Och King Henrik!


Läser Lasse Anrells inlägg om VM och såg honom även på NRK i förrgår under medaljsermonien till Björgen och co. Vilken MEGACLOWN! Gråter över att han ska få representera Journalist-Sveriges färger under VM. Maken till lite ödmjukhet och detta "Norge vs Sverige" kriget blir ju bara patetiskt. Killen står i bästa direktsändning och sågar Petter Northug och säger att han inte kommer att ta ett enda guld. Sågar en av de största inlandshitsen genom tiderna(The kids) och sätter en svensk pälsmössa på programledarens huvud. Detta rätt efter att Björgen fått sin guldmedalj.. Det värsta är att det heller inte framstår som skämt utan blodigaste allvar. Jag spyr.. Kanske jag som har lite för mycket norsk sympati i blodet efter 11 år men hallå?! Låt Norge få leda den här VM-festen och inte invitera en Carl Bertil Jonsson-kopia in i er VM-studio. Pinsamt att vara svensk i såna situationer..
Idag är det jaktstarten för kvinnor och jag hoppas att Kalla kan ge Björgen en match. Om inte är det helt ok.. Klart hon ska få bli drottning på hemmaplan. En mer sympatisk och glädjesprutande idrottskvinna letas det långt efter.

Felicia är inte den tjejen som "sover ut" på helgerna direkt. Pigg som en mört. Tror det uttrycket härstammar från henne faktiskt. Efter att ha haft en liten period där hon faktiskt av och till kunde sova till sju eller åtta, är hon tillbaka i gammalt gott slag. Den inbyggda digitalklockan i hennes skalle ringer konstant på nollsex och vore det inte för hennes strålande morgonhumör så skulle jag kanske vara lite givenuppt. Härom dagen var det första hon sa "Åh vad gott jag sovit!". Klockan var strax efter sex. "Pappppppppaaa, är du vaken.."
Man kan ju inte låta bli att garva åt situationen när hon är så söt och väcker en med pussar och kos, även om det fortfarande är mörkt och lite väl tidigt på morgonen..
Idag var det min tur att gå upp runt sju och så här sitter man då, djupt nedtryckt i soffan framför barn-tv. Felicia trycker sin andra tallrik med vaniljyoughurt medans jag munnar lite på det nybryggda löfbergslilakaffet. Byggmester Bob kommer upp och Felicia är okontaktbar..

King Henrik. I natt höll han "nollan" för åttonde gången denna säsongen och är med det den bästa keepern i hela NHL just nu. Just nu är han med och bär fram Rangers till slutspel och jag hoppas jammen det går hela vägen, väl där kan allting hända. Unnar mannen en triumf, en Stanley Cup trofee. Eller kanske Vezina trophy?





Ingen anledning att deppa Henrik..

Måste ju ta en tur ner på paradgatan och uppleva VM-atmosfären snart..

Borde måla väggarna här inne också..

Lördag och hemma utan plans. Undrar vad lilla familjen ska göra idag...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar