onsdag 3. august 2011

Gjenferd

Var tvungen att shippa inom regeringskvarteret igår. Se förödelsen, få en bild av det. De utblåsta fönstrena. Den nästan genomskinliga och tomma byggnaden. Öde.. Kör mot domkyrkan och parkerar scootern längs högersidan av trikkspåret. Blomhavet man sett på tv kändes om möjligt ännu större. Folk står fortfarande och gråter, skänker sina tankar till de drabbade. Ofattbart. Dags att gå vidare nu och glömma en galning.

Tre veckors ferie är passè och jag bokför dem som en fantastisk tid. Sköna veckor utan stress, fint väder. Chill. Plöjt igenom säsong 3 av "Homicide - life on the streets" till och med. Nu, tillbaka i lunken. Lämna dagis, jobba, hämta dagis, äta, skita, träna om ork, sova. 1-2, 1-2. Som en leksaksgubbe med en oppvridbar nyckel på ryggen..

Jammen tog vi med oss finvädret till Oslo med! Mellan 25-30 sen vi kom hem och man hoppas ju att högtrycket ligger stabilt här över Östlandet..

* Malmö skrällde mot Rangers!! Är det dags för ett svenskt lag i Champions Leauge igen mån tro?!

** Rosenborg dessvärre ute. Vem ska bära den norska fanan internationellt i fotbollseuropa i år?

*** Lyssnar på Jo Nesbös "Gjenferd" på ljudbok. Fantastiskt spännande och dryga 90 av de 143 ljudspåren är avverkade. Dags att gå in i Harry Holes skalle igen...

2 kommentarer:

  1. Man kan bara älska Harry :)

    SvarSlett
  2. Absolut. Nu går jag dock in på "Hodejegerne" som e en fristående utan Harry. Ska vara riktigt bra. Film slæpps i dessa dagar med så kan vara kul å læsa boken først.. Eller kanske man ska ge fan i filmen då, brukar ju bli så disse..:)

    SvarSlett