lørdag 4. juni 2011

Ni kanske inte tror det men det är faktiskt en färdig byggsats som ligger där på gräsmattan. A la IKEA -88 ungefär. Kunde liksom aldrig lita på dem förut att alla delar verkligen var med, eller att delarna ens var hela. Lite sån feeling fick jag när vi bar upp det där igår..
Men men, man ska inte måla fan på väggen som man säger! Blir nog bra detta. Ska bara svälja ner morgonkaffet först innan jag går ut och möter grannen Jöran med sin taggade snickarfarsa. Inget ont i det, snarare tvärtom! Tror inte jag och Jöran har koll på detta(I vart fall inte jag) så kan behövas lite expertis från en som faktiskt gjort liknande jobb dagligen i sitt belevrade liv.
Ingen av oss som hade hengerfeste så vi drog med begge bilarna, packade upp skiten på parkeringsplatsen utanför Smartclub och fördelade jämnt i begge bilarna. Gick som en dröm och där slapp vi ett lakan i frakt! Så om allt går som det ska så har alltså Felicia och Kine sitt eget lilla lekehus alldeles strax..

Shit. Klockan är 0830 och redan 19 grader i skuggan. Blir ännu en kanon sommardag detta. Bra uppladdning innan turen går till Telenor Arena och ett opersonligt publikmöte med Jerry Seinfeld inför 17000 pers. Laddade med några gamla episoder av serien igår och insåg att det inte kan vara lika bra som serien. Aldrig. Men ska oavsett bli jäkligt häftigt att se karln live, tror inte det blir så många fler chanser..

Sverige åt Moldavien till frukost igår och vann med 4-1 även om de inte imponerade som vanligt. Det som är intressant är att de återigen gör massa mål när inte Zlatan är på banan..
Elmander hängde två och visade att Galatasaray inte gjort bomköp på något sätt. Viktiga tre poäng och Ungern närmar sig inte bakifrån. Fortsätter det med tre points på Tisdag hemma mot Finland så ska det mycket till om Ungern ska gå ikapp.. Tror Sverige blir tvåa bakom Holland och da finns det en bra chans att nå EM.

Norges tur idag. Portugal borta och det kan nog bli blåsigt där nere(då menar jag av Portugisernas fart). Dock: Norge slog dem hemma och kan göra det igen. Huseklepp kanske slår till igen? Gärna. Vore så jäkla skoj om både Norge och Sverige kunde gå vidare. Vilken fest det skulle bli! Börjar bli långtråkigt att vi är ensamma i slutspelen.. Kom igen nu Norge och Drillo! En poäng och det ser riktigt jäkla bra ut..

Andra bataljen av NHL-finalen i natt. Canucks drog det längsta strået i första matchen och det lär bli lika tight denna matchen i Boston. Hoppas hoppas hoppas att Sedinarna för höja bucklan sammen med de andra svenskarna i laget. Värda det om man vunnit conferencen samt poängligan..
Så.. var är nu den hammaren..?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar