torsdag 23. juni 2011

Shit. Varit utan Felicia i flera dagar nu och Johanna har inte sett henne på en vecka! Abstinens? Nja. Både och om man säger så. Skönt att kunna fixa lite utan att tänka på hämtning och levering i barnehagen. Men också lite tomt.. Planerna om att träna mycket har gått rätt till skogen i vart fall haha! Inte rört mig sen helgen. Får bli en löprunda på Lördag morgon..

Nu börjar den lilla sittseksjonen på terrassen att ta form. Bör vara klar imorgon eller i vart fall till helgen!

Fredag imorgon = Middag ute med Johanna och sen Foo Fighters på Telenor Arena. Blir kaaaaanooooon!

Lördag = Midsommarfest ute i Dröbak. Ca 25 st och det fixas och donas på alla håll. Blir kaaaaanooooon!

Söndag = Felica kommer Farmor och Farfar.
Det blir i vart fall kanon!

Robin Söderling bragdvände 0-2 i sett till seger 3-2 mot förra världsettan Leyton Hewitt och är vidare till tredje i Wimbledon. Bra kämpat! Måste dock höja spelet om han ska komma långt i år. Möter eventuellt Djoko i kvarten, blir svettigt..

Niklas Lidström. Vad säger man..? Saknar superlativer om karln. Blev i natt utsedd till hela NHL:s bästa back för 7:e(!) gången! 41 år gammal och har skrivit på för ett år till. Respekt!
Dessutom fick Daniel Sedin Art Ross Trophy som bäste poänggörare i hela NHL:s grundspel. Synd han inte fick vinna hela skiten bara..

Machine Head tillsammans med Bring me the horison, Devil Driver och Darkest Hour på Sentrum Scene 2:a November. Sååå gjuten.

Dags att dra av ett par avsnitt av "Pacific" igen.. Fantastisk krigsskildring.
Rekommenderas varmt om ni inte sett..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar