torsdag 9. juni 2011

Ingen kickar fotboll som han, Zlatan Zlatan la la

Dagarna, veckorna, ja tiden går helt enkelt jäkligt ultrarapidfort! Sista tiden har som ni sett bestått mycket av husbyggande. Eller lekstugebyggande. Ska inte skryta på mig snickarfärdigheter jag inte har, absolut inte. Dock har det gått relativt sömlöst och det har inte varit några större problem med det. Kanske ska tacka Jörans farsa lite för det.. Gamla snickartips kom gott till handa om man säger så och det gör ju saker lite enklare. Har också fått bevisat att snickare inte nödvändigtvis är speciellt noga utan går rätt mycket på känn..

Zverige krozzade Finska lejonen på Råsunda med 5 underbara 0 och chansen till bästa grupptvåa ligger mer eller mindre i egna händer som det ser ut. Zlatan visade att det bara finns en Zlatan och hoppade in i 25:e och gjorde ett hat-trick. Zänkte Finland.
I tillägg luktade yttersidan på passningen till Bajramis 5-0 absolut Zlatanklass. Underbart!

Årspremiär med golfklubborna igår och måste ju säga att det kändes riktigt hyfsat för att vara årets första. Utslagen satt mer eller mindre perfekt och även om närspelet(framför allt puttandet) sög monster så landade jag på 42 på 9 hål. Fullt godkänt enligt min mening! Jäkligt skojigt att vara igång igen:)..

Felicia har hostat som en galning sista veckorna. Dessutom spädde hon på det med lite feber så att hennes föräldrar vackert fick hämta henne i barnehagen här om dagen.
Eftersom det inte gav sig drog hon och jag till Doktor Kari idag och kollade läget. Det hela pratades igenom mycket detaljerat på förhand. Vi mindes förra besöket där hon också fick premie för väl genomfört besök, grät inte en gång. Mimrade lite liksom. Referar alltid till boken om Ellis, "Ellis går til legen" där en liten förkyld tjej(eller är det en kille? Aldrig fattat..)drar med pappa sin till doktorn. Hon är skitduktig och då kan ju inte Felicia vara sämre?!
Skötte sig exemplariskt på sitt första halstest och Felicia tyckte det var tur att inte pinnen som Kari stoppade i halsen på henne var lika stor som Knerten. Klokt sagt, hade ju sett ut det.. Det positiva var att vi inte ens behövde ta blodprovet i fingret. Det negativa var att det berodde på att halstestet var positivt.. Streptokocker. Jo jag tackar jag. Flytande antibiotika i en vecka blev belöningen och det var ju himla tur att vi valde att kolla det. Nu kan hon ju faktiskt bli i hyfsad form till helgen med när kusiner kommer på besök.. Viktigt att tagga i gång när Robin & Ronja kommer, kommer att gå undan:).

2-2 i matcher i NHL mellan Boston och Vancouver. Sedins & co hade 2-0 men alltså tappat greppet lite. Kom igen nu, ta hem bucklan till Ö-vik!

Närmar sig midnatt och definitivt dags för pappa att klocka in. Sov 3 timmar i natt efter att Felicia varit feberfylld och orolig i kroppen som få. Hoppas denna natten blir behagligare, hoppas..

Spela poker i morgon. Länge sen. Blir kul!

Nu blev klockan över midnatt. Adios.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar