onsdag 6. juli 2011

Maiden tonight

Det var jävligt bra, absolut. Men det hade kunnat varit så mycket bättre. Så mycket bättre.. Inomhuskonserter. Med ett klockrent Big4-minne på näthinnan kan jag inte annat än att reagera, och vara rent av pissed-off på att denna konserten blev lagd i Telenor Arena och inte ute på fex Valle Hovin. Vilken potential det finns men ändå utnyttjas den inte max. Detta funkar inte Live Nation och andra arrangörer!
Dock ska det sägas: Maiden jobbar hårt och jobbar desutom jävligt bra. Att Bruce var någon mild form av ADHD vet alla som sett han tidigare. Nicko har större trumsätt än någonsin och varken Dave eller Adrian bommar på ett enda solo. T.o.m på dubbelsolon låter det exakt som på platta(live and learn Kirk Hammet!)! Men ljudet inomhus. Crap assa. Sett både Foo Fighters och Maiden på samma ställe och begge förtjänar ett bättre öde. En bättre showoff. 

Good and bad?  Ja, varför ödsla tid på det "nya" där inte publiken är med alls? Första låtarna var nästan sömniga..
Å andra sidan är "Fear of the dark" live så jäkla bra så att man nästan gråter..

Hallowed be thy name oh yes! Men låt oss se det ute där ljudet kan göra sig rättvist, då kan det faktiskt bli jäääävligt bra..

Flight 666 drar vidare mot Finland och vette fan om vi ser de igen innan de pensionerar sig. Hoppas. Men i så fall inte i Telenor Arena..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar