lørdag 2. april 2011

Vaknar kl 06:50. Det är Lördag. Det berodde faktiskt inte på en magspark eller en fot i ansiktet från Felicia heller. Ingrodd väckarklocka som inte går att ställa om(tydligen så). Pissnödig. Som en antagonistisk gammal pensionär som har problem med pacemakern på morgonen typ. Börjar åldern ta ut sin rätt..? Nej va fan, jag fick ju visa leg på systemet förra gången! Jag är ju fortfarande ung!!
Njuter morgonkaffe och nyhetsmorgon på tv4.. För en gångs skull slipper vi se de där tecknade och fjantiga figurerna på NRK super och jag kommer plötsligt på att det känns tomt i soffan.. Skatt sov borta i natt och mamma & pappa var ute och busade lite. Inte så vilt som det låter, en hyfsad middag och kvällsdrink innan vi styrde kosan hemåt runt midnatt.. Dock sånt som föräldrar ska göra sägs det? Jo, visst är det viktigt att få lite distance. Och det behövs så lite för att sakna dem sen med..:)

Satans grå dag idag.. Blä!

Växjö på väg mot Elitserien i hockey. Snacka om knall! Eller är det ett aprilskämt..?

Ikväll kan Serie A avgöras. Milanoderby da Milan tar emot Inter på San siro och där en vinst för Milan betyder halva scudetton.. Milan utan en avstängd Zlatan Ibrahimovic men med en målsugen Pato. Tror det blir oavgjort. Skulle i så fall vara en halv seger för de rödsvarta.

Allsvenskan sätter i gång två veckor efter tippeligapremiären. Flera sunkiga, hårda, bruna och kalla så kallade gräsmattor ska gnuggas. Skandinavisk fotboll. Jippi!

En gammal tant skrapar fram 20000,- i månaden i 25 år på nyhetsmorgon.
Köpa en flaxlott idag kanske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar