lørdag 16. april 2011

Felicia väckte mig...

...klockan 06:20. Hon pekade på teckningen vi tapade upp dagen före på min sida av sängen och sa: "- Se pappa, den kan du se på nu när du vaknat" Öhh, ja. Gott poäng. Jag är ju trots allt vaken nu ja.. Gårdagens taktik med att hålla henne vaken till halv nio så att hon kunde sova längre misslyckades visst totalt. Morgonfågeln.. Inte alltid morgonstund har guld i mund alltså, det kan jag skriva under på. Gäsp! Dags att studsa upp da väl.. Blickar inom Twitter och ser att Rangers loosade andra matchen i playoff med och har 0-2 inför första hemmamatchen i Madison på Söndag.. Inte bra Lunkan och Zuc. Däremot kul för de andra svenskarna i Capitals som står för motståndet. Bäckis dominerar som vanligt i lag med Ovechkin och Mike Knuble men det som är lite skoj är att också Marcus Johansson får hoppa in i första linan istället för Bäckis av och till. Den tidigare Färjestadspelaren och lagkaptenen i juniorkronorna har gått från klarhet till klarhet och spottat in poäng när Bäckis har varit skadad, vilket har gett ökad speltid under Bruce Boudreaus vingar. I natt spelade han flera byten i första linen med Ovechkin och gjorde också sitt första playoffpoäng i karriären. Blott 20 år karln!
Men jag håller på Lunkan & co.. Go now Rangers!

El classico ikväll kl 22. Real vs Barca på Santiago Bernabeu. Ett av fyra möten lagen emellan på kort tid. Kan verkligen Real ta mer än en match av de fyra..?

Så var det påsk da! Småjobbar lite sista dagarna Mån-Ons och sen hem till Sverige en tur och besöka päronen. Dagis är stängt så Felicia får bli med oss på jobbet de sista dagarna..
Tror hon gläder sig till att träffa alla sina kusiner. Först Kian och Lily och sen en vecka på Mallis med Ronja & Robin. Blir fest det:).

Ser ut att bli en strålande fin dag ute.. Blir definitivt en löptur idag:).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar