tirsdag 27. juli 2010

Får gärna kicken för 11 millar!

Just vad som skedde med Tony Hayward i BP det. Visst, det har nog varit jobbiga tider för ledningen där men 11 millar..? Kunde väl stått ut med det:).

Tillbaka på jobb. Helt solo på kontoret och försöker plöja igenom mailboksen och framför allt komma fram till pulten min.. Överlassad med post, service och annat smått&gott. Inte oväntat alls men kommer alltid som en chock på en, att man aldrig lär sig:)... Nåväl, börjar få lite kontroll faktiskt. Liten och på gränsen till ingen trafik på telefon och mail, gör att man får jobba relativt ostört.

Avslutningen på ferien var knallfin förutom att vädergudarna straffade oss med pissväder de sista 3 dagarna. Som sagt strålande sol fram tills dess så klagar inte, dock dålig timing att ta besöket i sommarstugan just den helgen kanske?!
Grått och mulet i Oslo nu med så jag tror att solen tagit ett välförtjänt break. Säkert dragit till södra Europa och gjort sin plikt.. Inte för att han får vila ut sig där da men ändå. Massa sollapande skandinavier som ska skämmas bort, ingen rast ingen ro.. När tar han ferie förresten..?

Som sagt solo på officen. Alex är någonstans i Europa på semester och Rune blev pappa till två som tjejer igår på Ullevål. Grattis till farsan:D. Behöver nog tid att samla sig efter det. Vet ju hur det var efter ett tillskott, han har i tillägg fått dubbelt upp..

Nu är det dags att vandra den öde, tomma och långa korridoren ner på Rema och köpa nån form av lunch. Om det är nån där da förståss.. Hallå? Har hela landet bara tagit fri? Man får kanske passa på att njuta..

Såg att mitt tipskort var väg att gå ut, kanske skulle förnya det på samma gång. Kanske jag också kan pensionera mig med 11 millar..:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar