onsdag 7. juli 2010

Allt gick som alla trodde för Holland ikväll. Dock med mer besvär än väntat. Forlan, den notoriske målskytten för Uruguay, kvitterade och det blev mer drama än man kunde ana. När de i tillägg petade in en boll i matchminut 90.. De kom inte närmare än så. Robbens "spela död"-moves lönade sig och han fick även sätta en vacker nick själv..
Imorgon Tyskland-Spanien, Klose mot Torres, Xavi mot Sveinsteiger. Blir grymt spännande!

Fotboll på 46 tums HD är fantastiskt..

Börjar likna på ordning nu i huset även om det fortfarande är boxar och grejer överallt..

Tror hela landet tog ferie i Måndags. Lite mail fortsatt men väldigt lugnt på telefonen.. Passa på att njuta kanske även om det inte är ultimat för business. Ring 3 är lika tom som en öde ö, även om man kör mitt i det som normalt är rushtid. Fantastic! Njuta så länge det varar som sagt..

Onsdag. Kanske skulle komma i gång med lite träning imorgon? Ett löppass innan Fuzzball kanske.. Ett mål, det är viktigt att ha. Annars rinner det ut i sanden och blir bara en stor geggamoja. Jag måste få i gång löpningen igen, ingen annan utväg..

Felicia sover i egen säng nu och är så himla superstolt över sitt eget "sessarum". Såå sött! Pappa och mamma är också dom glada och stolta. Och framför allt lättade. Inte dumt att sova tillsammans igen..;)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar